seniorer, it-förening, seniornet, datakurser för seniorer, IT för seniorer
Logga in  \/ 
x
x
x
Bilagor PDF-format
Sök - Kursprogrammet
Sök - Föreningsmöten
Sök - Artiklar/Nyheter
Sök - Frågor o Svar
Sök - GMS VIDEO
Slide background

Sommar!

Ha en skön

Önskar vi våra medlemmar och besökare

Är du intresserad av att vara handledare i vår förening?

Att vara handledare är en stimulerande och trivsam uppgift. Handledare innebär att du är ledare i en av våra kurser. Inte lärare. Deltagarna är inte elever utan medlemmar som vill komma igång, eller lära sig mer om datorer och IT. Hur lite du än kan om datorer och IT, finns det medlemmar gärna tar del av dina kunskaper. Man kan nog säga att du är mer en inspiratör än ledare. Det är helt Okej att följa med en redan etablerad handledare genom att vara "medhjälpare.

Ideell förening
Göteborg-Mölndal Seniornet (GMSeniorNet) är en helt ideell förening. Priserna på våra kurser är till självkostnadspris. Handledarna ställer upp utan arvode. Handledarna drivs av viljan att dela med sig av sina kunskaper till övriga medlemmar i vår förening. Allt under devisen "Seniorer lär Seniorer" 

Handledarens förmåner
Som handledare får du ersättning för dina kostnader typ milersättning eller ersättning för resa i kommunal regi. Vår förening ingår i Google Suite programmet. Detta innebär att du som handledare kan få ett gmail-konto (ex. fornamn@gmseniornet.se) som arbetskonto. Här får du 30 GB molnlagring för dokument, filer, bilder mm.

För att läsa mer om Google Suite klicka här >>

Inte nog med det! Dessutom går du på alla våra cirklar kostnadsfritt.

Nyfiken?
Har vi väckt din nyfikenhet? Tveka inte att kontakta Thomas Bengtsson. Välkommen i ett glatt gäng. 

Thomas Bengtsson
Ordförande