Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Bilagor PDF-format
Sök - Kursprogrammet
Sök - Föreningsmöten
Sök - Artiklar/Nyheter
Sök - Frågor o Svar
Sök - GMS VIDEO

Frågor om GMSeniorNet

Expandera Minimera
 • Var hittar jag mitt medlemskort?

  För alla betalande medlemmar finns ett aktuellt medlemskort att ladda ner i pdf-format. Det finns i den lilla personliga menyn som du ser efter att du loggat in. Under "Medlemsskap". 

  För vidare instruktioner klicka här >>

 • Jag har anmält mig till ett månadsmöte. Hur avbokar jag?

  I samband med anmälan får du en bekräftelse till din e-postadress. Här finns tydlig information om vad du är anmäld till och hur du avbokar. Bland annat står det att avbokning gör du genom att skicka ett mail till admin@gmseniornet.se

 • Plöstligt får inga nyhetsmail. Har jag blivit stoppas?

  Det är inte säkert att du har blivit stoppad om du är medlem. Däremot har det hänt att någon enstaka medlem har markerat mail från GMSeniorNet som skräppost (spam) i inkogen. Typ hotmail, gmail etc. Självklart hamna då nyhetsmailen från oss direkt i mappen skräppost. Gör så här:

  • Logga in till din e-post
  • Gå in i mappen Skräppost (spam) leda reda på nyhetsmail från oss. Högerklicka och avmarkera att det skall vara skräppost. Nu skall det fungera i fortsättningen

   

 • Jag är osäker om jag har betalat medlemsavgiften

  Det är enkelt att ta reda på själv. Först loggar du in. I inloggningens rullgardinsmeny ser du bland annat "Medlemskort" och "Mitt medlemsskap". Klicka på "Mitt medlemsskap" så kan du se när din medlemsavgift blev noterat i vårt system.

   

 • Varför ser nyhetsbreven så konstiga ut?

  De flesta nyhetsbrev från vår förening innehåller någon form av bilder. Det kan vara logotyper och andra bilder för att nyhetsbrevet skall se lite trevligare ut. På detta sätt sätt höjer man attraktionsvärdet på nyhetsbrevet. Det skiljer våra nyhetsbrev från ett vanligt textmail.

  Kan man inte se nyhetsbrevet korrekt är det enkelt att ändra inställningen i till exempel Gmail, Hotmail, Live, Outlook mm så att bilder godkänns i nyhetsbrev från just gmseniornet.se. Kan man inte göra denna ändring. Eller vill! Klickar man helt enkelt på texten "Innehåller bilder. Se i din webbläsare" Detta är en länk för skickar dig till vår hemsida. Här ser du hela nyhetsmailet.

 • Jag har svårt att hitta på hemsidan. Varför är det så krångligt?

  Visst kan det vara svårt att "bläddra" sig fram på en webbplats som vår. Trots en viss struktur med menysystem. Men det finns hjälp att få! Alla moderna hemsidor har en sökfunktion. Även vår. 

  Strax under menyn, längst till höger, finner du sökfunktionen. Skriv in ett sökord så kommer den del, eller de artiklar upp som innehåller just det sökord du letar efter.

 • När är Supporten öppet

  Vår MedlemsSupport är öppet varje fredag mellan 09:00 - 12:00 under vår och hösttermin då vår förening är aktiv. Kolla gärna i kalender. För att komma dit klicka här >>

 • Kan jag ta med en vän som inte är medlem till våra månadsmöten?

  Visst kan du det! Sedan flera år tillbaks är alla våra månadsmöten öppna för allmänheten. Tar du med en vän är det viktigt att du anger i anmälan hur många som kommer. Kaffegruppen och Nordengården måste kunna planera sitt arbete.

 • Har föreningen mer att erbjuda förutom IT-frågor?

  Egentligen inte. Vi är en IT-förening med digital kommunikation på programmet. Vi har inte ens en Lucia eller tomte på våra möten. Söker du en förening med gammaldans och bingolotto på programmet? Då får du helt enkelt hitta en annan förening.

 • Jag kan inte logga in. Trots rätt uppgifter

  Har du rätt användarnamn och lösenord och det kommer upp ett felmeddelande typ "error: Fel uppgifter" kan det kanske bero på att du missat att betala medlemsavgiften. Du har helt enkelt blivit spärrad. Har du betalt kan det vara en miss någonstans. Skicka ett mail till admin@gmseniornet.se.

   

 • Jag är medlem men får inte nyhetsmailen

  Troligen har du en gmail, live eller hotmail adress. Gmail har tre flikar "Primärt", "Socialt" och "Kampanjer". Massutskick hamnar gärna lätt under kampanjfliken.

   

  Eller! Kolla i din skräppostmapp. Ligger nyhetsmailet där så högerklickar du helt enkelt på mailrubriken och anger "Ej skräppost". I fortsättningen hamnar föreningens nyhetsmail i din "inkorg".

  Det kan fungera lite olika beroende på vilken e-post du har.

 • När bildades föreningen?

  Under sommaren 2004 bildades vår förening av ett gäng entusiastiska personer. Några av grundarna var. Per-Olof Roding, Lizzie Anderson, Thore Aleborg, Thomas Bengtsson, Ulla Kjellberg, Lennart Winqvist med flera.

Copyright © 2004 - 2018 GMSeniorNet. All Rights Reserved.

Göteborg-Mölndal Seniornet
Stockholmsgatan 16A
416 70  Göteborg