Vi respekterar din integritet 

Göteborg-Mölndal Seniornet (GMSeniorNet) skyddar dina personuppgifter och arbetar aktivt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Vi använder cookies för att skydda dina data, samt för att anpassa tjänster som kursbokning, mötesanmälan mm.

Sök - GMS-FORUM
Sök - Frågor & Svar
Sök - Föreningsmöten
Sök - Artiklar/Nyheter
Sök - Taggar

Artiklar

Logga in för att ta del av all information

GMS-FORUM

Nytt försök med forum.

Åtminstone vid fyra tillfällen har vi, under de senaste tio åren, installerat ett medlemsforum på vår hemsida. Dock utan någon större framgång. Nu gör vi ett nytt försök.

Utvecklingen går snabbt och applikationsutvecklarna ligger verkligen inte på latsidan. Det forum som sedan december förra året finns för våra medlemmar är verkligen en av de vassaste som marknaden erbjuder. Här finns egentligen allt man kan önska sig. Suverän sökfunktion som gör livet lite enklare. Du kan även se vem som är inloggad. En bra meddelandefunktion som tillåter privata meddelanden medlemmar emellan.

Inte nog med det! GMS-FORUM ligger bakom Secure Sockets Layer (SSL). En kryptering som skyddar all data under överföring mellan GMSeniorNet och dig som forumanvändare. GMS-FORUM fordrar inloggning vilket gör att vårt forum enbart finns tillgängligt för oss medlemmar.

Varje enskild medlem kan, efter inloggning, själv ändra eller radera sitt egna inlägg.

Varför ett forum
En av grunderna med vår IT-förening är att vi hjälper varandra med hantering av modern kommunikation. Mobila enheter, inställningar i våra datorer, ge varandra tips och goda råd. Dela goda och dåliga erfarenheter. Allt för att kunna leva ett någorlunda tryggt och trivsamt liv i vårt digitala samhälle. Det är min bestämda uppfattning att vårt forum blir ett bra komplement till våra kurser, månadsmöten och fredagssupporten.

Fyra kategorier med medlemsbehörighet
Just nu finns det fyra kategorier i vårt forum

  • Apple- forum
  • Mobila enheter - Android
  • Pc- Stationär och Laptop

Dessutom finns ytterligare en kategori för föreningens handledare. Med speciell handledarbehörighet.

Hoppas verkligen vårt nya försök med GMS-FORUM skall falla våra medlemmar i smaken. I samband med något månadsmöte kommer GMS-FORUM att presenteras närmare.

GMS-FORUM hittar du, efter inloggning, i huvudmenyn "För medlemmar/GMS-FORUM". Klicka här >>


 


Copyright © 2004 - 2019 GMSeniorNet. All Rights Reserved.

Göteborg-Mölndal Seniornet
Stockholmsgatan 16A
416 70  Göteborg
Org.nr. 802419-4774