Vi respekterar din integritet 

Göteborg-Mölndal Seniornet (GMSeniorNet) skyddar dina personuppgifter och arbetar aktivt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Vi använder cookies för att skydda dina data, samt för att anpassa tjänster som kursbokning, mötesanmälan mm.

Sök - GMS-FORUM
Sök - Frågor & Svar
Sök - Föreningsmöten
Sök - Artiklar/Nyheter
Sök - Taggar

September 2017

Välkommen till en spännande höst

Månadsmötena
Höstens månadsmöten är i princip klart. Vi avvaktar med temat för november. I denna fantastiska värld av modern kommunikation händer det mycket på ett par månader. Snabba programändringar hör till vardagen. Ett stort tack till Christer Björstad som verkligen anstränger sig för att våra månadsmöten bli så innehållsrika som möjligt.

Kursprogrammet
Bokningarna av våra kurser har tagit en rejäl fart. Vi öppnade höstens kursprogram redan i början av juni och det har visat sig vara ett riktigt beslut. Våra medlemmar har haft gott om tid att botanisera bland kurserna i lugn och ro under sommaren. I dagsläget har vi ca 100 kursbokningar. Kursutbudet är en fin mix av gamla godingar och nyheter. Sune Andreason med handledarna gör en brilliant insats i vår förening.

Supportärende
Under sommaren arbetade en liten referensgrupp med ett nytt supportsystem för våra medlemmar. Troligen kan det ta en tid innan systemet får fäste bland våra medlemmar. Vissa datorproblem, eller problem med diverse inställningar, i smarta mobilen och surfplattan, kan man kanske lösa utan att fysiskt ta sig till vår WorkShop. Egentligen ganska fantastiskt! Supporthjälpen är inte längre bort än den smarta och uppkopplade mobilen i fickan. Dygnet runt!

Dataskyddsförordningen
Tidigare har jag informerat om den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft någon gång i maj nästa år. Vår förening är förberedd. Idag är vår Tone Olegård personombudsman och registrerad hos Datainspektionen. En trygghet för dig som medlem. Tone är dessutom medlemsansvarig i vår ideella förening. 

Hemsidan
Vår hemsida har egentligen allt vi kan önska oss. Som medlem bokar du själv dina kurser. Anmäler dig till våra möten. Tar del av deltagarlistor. Se vem som anmält sig till våra månadsmöten och mycket mer. Inte nog med det! Hemsidans SSL-kryptering garanterar säker överföring av dina uppgifter. 

Under ettårsperioden 8 september 2016 till 8 september 2017 hade på hemsida lite drygt 85 000 besökare. Ca 25 procentenheter av besökarna använde en mobil enhet typ surfplatta eller smartmobil. Ta del av statistiken klicka här >>

GMS-FORUM
Vårt medlemsforum fick inte den framgång som jag hade förväntat. Kanske kan det vara så att våra sociala medier har tagit över den rollen. Troligen kan det vara så att ett forum idag är förlegat. I alla fall kommer GMS-FORUM inom kort att släckas ner och läggas i ”malpåse”. Enkelt att aktivera om våra medlemmar så önskar.

Ett riktigt stort tack till alla våra ideellt arbetande kurshandledare, kaffegruppen och styrelsen. Sist men inte minst! Dig som medlem i vår förening, som egentligen är föreningens kärna. Jag är övertygad om att vi tillsammans skapar en berikande och intressant hösttermin.

Thomas Bengtsson
Ordförande

PS. Kaffegruppen behöver förstärkas. Känner du dig manad? Tveka inte att kontakta Kenneth Karlsson. DS


Copyright © 2004 - 2019 GMSeniorNet. All Rights Reserved.

Göteborg-Mölndal Seniornet
Stockholmsgatan 16A
416 70  Göteborg
Org.nr. 802419-4774