Vi respekterar din integritet 

Göteborg-Mölndal Seniornet (GMSeniorNet) skyddar dina personuppgifter och arbetar aktivt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Vi använder cookies för att skydda dina data, samt för att anpassa tjänster som kursbokning, mötesanmälan mm.

Sök - GMS-FORUM
Sök - Frågor & Svar
Sök - Föreningsmöten
Sök - Artiklar/Nyheter
Sök - Taggar

Mötesreferat

klick

Årsmötet februari 2018

Tisdagen den 27 februari var det årsmöte i vår ideella förening. 56 medlemmar besökte Nordengården på Stockholmsgatan för att delta i mötet. Efter några hälsningsfraser från vår ordförande Thomas Bengtsson tog Kenneth Karlsson, valberedare, över och föreslog Lennart Calmegren till mötesordförande. Samt Kicki Roiha att föra protokollet.

Lennart, som är en erfaren och skicklig föreningsmänniska, körde på för fullt med att klara av processen med formalia på nytt tidsrekord. Vid några tillfällen lugnade Thomas ner tempot med förklaringar och förtydligande, när verksamhetsberättelse, verksamhetsplan  mm redovisades. Föreningens ekonomiansvarig, Jan Arkenfall, befann sig för tillfället i Australien/Nya Zeeland. Budgeten redovisades av Thomas. Vi fick en del förklaringar om föreningens ekonomi och framför allt de bidrag som Göteborg Stad så generöst bidrager med till vår förening.

Till ny ordförande för verksamhetsåret 2018 omvaldes Thomas Bengtsson. Övriga ledamöter valdes/omvaldes

  • Lennart Calmegren
  • Tone Olegård
  • Jan  Arkenfall
  • Gösta Knutsson
  • Ted Wearnberg
  • Kicki Roiha
  • Bengt Silvander
  • Christer Björstad

Till valberedare valdes

  • Sune Andreason och Nils-Erik Holmberg

Tone delade ut blommor till kaffegruppens medlemmar samt till avgående Sune Andreason. Sune har gjort ett jättearbete i vår förening som handledaransvarig och kursplanerare.

Thomas avslutade med att tacka för förtroendet samt uppmanade oss medlemmar att verkligen anstränga oss att söka på vår egen föreningssajt. Här finns allt som berör oss medlemmar i form av månadsmöten, kurser, instruerande videosekvenser, artiklar, frågor och svar och mycket mer. "Appförslag" tillhör väl inte den mest besökta delen av vår hemsida. Alla medlemmar kan nå och dela med sig av sina app-erfarenheter. Efter inloggning. För att komma till APP-förslag klicka här >>

Äntligen!!
Efter ca en timmas årsmötesförhandling blev det äntligen dags att hugg in på en riktigt läcker räksmörgås, som dagen till ära föreningen bjöd på.

Efter samlades den nyvalda/omvalda styrelsen för en konstituerande möte.

Protokoll kommer att finnas på annan plats på vår hemsida


Copyright © 2004 - 2019 GMSeniorNet. All Rights Reserved.

Göteborg-Mölndal Seniornet
Stockholmsgatan 16A
416 70  Göteborg
Org.nr. 802419-4774